У Києві відкрився бар "Сікера". Це заклад з крафтовими п'янкими медовими напоями за авторською рецептурою.
Про відкриття повідомили власники на сторінці в Instagram.
Бар "Сікера" працює у столиці на Хрещатику та Подолі, ще одна локація є на вулиці Софіївській.
Історія цих закладів починається з виробництва та дегустаційної зали "Медовий Спас" у Броварах, яку заснував Сергій Липко у 2018 році. Відтоді він займається виготовленням медових напоїв, прагнучи відродити давні традиції медоваріння, поєднуючи їх із сучасними технологіями.
Що в меню
В барі "Сікера" пропонують напої на медовій основні, зокрема на липовому меді, який має найвищу концентрацію глюкози та фруктози, багатий на вітаміни та мікроелементи. Завдяки натуральній ферментації напій отримує глибокий, насичений смак. Також є питні меди з додаванням фруктового соку без спирту та цукру. Можна придбати напій у форматі take-away у пет-банках або посидіти у закладі із закусками.
Меню:
- Сікера медова особлива — від 75 до 350 грн;
- Сікера медова рожева — від 150 до 380 грн;
- Сікера медова червона — від 150 до 380 грн;
- Сікера медова рубінова — від 150 до 380 грн;
- Сікера медова золота — від 180 до 480 грн;
- Равлики по-бургундськи — 120 грн (6 шт);
- Сирна тарілка 140 грн;
- Плато м'ясних сиров'ялених делікатесів — 200 грн.
Адреса: вулиця Хрещатик 17, вулиця Костянтинівська, 17, Софіївська, 6.
Режим роботи: з 12:00 до 20:00.
Раніше ми писали, де в Києві з'їсти класичну та авторську піцу.