Модуль тимчасовості на Контрактовій площі у Києві
Фото: instagram.com/mot.object

У Києві на Контрактовій площі відкрили культурний простір "Модуль тимчасовості" (МОТ) з картинами сучасного мистецтва, кінопоказами, лекціями та перформансами. МОТ працюватиме у столиці до травня 2023 року.

"Модуль тимчасовості" на Контрактовій площі в КиєвіПотрапити до культпростору можна у порядку живої черги. Вартість квитка 200 грн, але за бажанням можна змінити суму. Всі кошти з продажу квитків направлять на відновлення культурних об'єктів, які постраждали внаслідок війни.

Графік роботи "Модуля тимчасовості": у будні з 12:00 до 19:00, у вихідні з 11:00 до 20:00.

Проте на деякі івенти необхідно купувати квитки заздалегідь. Наприклад, 20 лютого о 19:30 відбудеться показ документальної стрічки "Євромайдан. Чорновий монтаж".

Фільм "Євромайдан. Чорновий монтаж" у МОТ на Контрактовій Наголошується, що кількість квитків на перший камерний показ у МОТ обмежена, їх можна купити за посиланням.

Нагадаємо, що "Модуль тимчасовості" це благодійний проєкт Don't Take Fake, який розробило архітектурне бюро Balbek Bureau. "МОТ" виготовили з мобільних блоків  — вантажних контейнерів. Метою проєкту є привертання уваги до культури в Україні.

Раніше ми писали, що картину з "Пташкою" Катериною Поліщук продадуть на благодійному онлайн-аукціоні. 

У Києві 18 лютого на вокзалі презентують книгу "Залізна евакуація"