Наймодніший верхній одяг осінь-зима 2022/23

Літо добігає кінця, і як би сильно не хотілось його затримати, осінь вже вступає у свої права. Лляні сорочки відправляємо зимувати у шафу, відкрите взуття починає нудьгувати на полицях. 

Та попри все осінь, принаймні модний її бік, підготував для нас справжній святковий бум. Кольорове хутро, яскраві пальта та винтажні кардигани не дадуть засумувати з настанням холодів! Тож зустрічайте п'ять наймодніших моделей верхнього одягу для неї та для нього! 

Яскраве пальто

Пальто — це вічна класика. Цей улюблений багатьма верхній одяг дозволяє залишатись елегантним навіть у не дуже чистих кедах. У нинішньому сезоні актуальними будуть різні фасони пальт — від строгого крою до розслаблених силуетів та моделей, подібних до сорочок. 

Але наймоднішим must have осінньо-зимового сезону стане пальто насиченого яскравого кольору. Яскраво-зелений, рожевий, жовтий, бузковий, блакитний, помаранчевий, електрик — ці кольори вийдуть на головні позиції у холодну пору та стануть доброю основою ваших модних looks.

Пальто Tom Ford

Пальто Dior man

Шкіряний тренч

Тренч та осінь — синоніми, більш того, без цього модного елементу вже не обходиться жоден осінній сезон. По-перше, це практично, бо він захищає від мрячного дощу, а по-друге, — витончено та універсально: підходить як до класичного гардеробу, так і для спортивного.

Цього ж сезону дизайнери вирішили об’еднати вічну класику і ультрамодні тенденції та створили шкіряний тренчкот. Актуальною палітрою для нього стали класичні осінні відтінки: карамель, чорний, коричневий та бургунді, а стильними комбінаціями — з брючним костюмом або з трикотажними сукнями. 

Шкіряний тренч Bottega Veneta

Шкіряний тренч Etro

Кольорова шуба

У колекціях одягу осінь-зима 2022/2023 хутро займає один з перших планів, і на радість багатьом воно, звичайно ж, штучне. Тому жоден модний гардероб не обійдеться цього сезону без гарної шуби, яка зігріє і в найлютіші холоди. 

Популярними, як і раніше, залишилися плюшеві моделі та короткі кожушки. Так само, як і у випадку з пальтами, актуальними стануть яскраві насичені відтінки та цікаві принти. Леопард, камуфляж, клітка, колор-блок, печворк, написи — варіантів не злічити. Обираючи цієї зими шубу для себе, наважтесь експериментувати і придбати щось відверто кричуще, адже коли, як не сьогодні, дозволяти собі маленькі пустощі?

Шуба Versace

Шуба Lanvin

В'язаний кардиган

Невеличкий флешбек до кітчевих 2000-х. Пора, коли шкіряні шорти та довгі кардигани грубого в’язання заполонили подіуми і вулиці модних міст, здається, повертається. Оверсайз та під пояс, короткі та до п’ят — восени нас чекає друге життя цього, здавалося б, забутого тренду. 

Проте, аби не виглядати частиною "модного стада", слід відмовитись від поєднання їх зі шкіряним низом та гольфами, а надати перевагу широким джинсам чи штаням-палацо За перших холодів стануть у пригоді моделі з великими петлями, при зниженні температури повітря підійдуть кардигани з щільною в'язкою.

Кардиган Chanel

Кардиган Versace

 Бомбер-бойфренд

Одним з хітів у рейтингу осінньо-зимового сезону є стильні бомбери-бойфренд. Мішкуваті, зі спущеними плечима та "бейсбольним комірцем", вони впевнено займають місце в трендах осені та зими.

Особливо популярними будуть університетські куртки-бомбери в стилі преппі, із контрастним дизайном у стилі колор-блок та нашивками і логотипами. Більш класичним шкіряним моделям слід віддати перевагу, якщо ваш гардероб здебільшого стриманий та діловий.

Бомбер Prada

Бомбер Louis Vuitton

П'ять головних модних трендів осені 2022