Вартові довіри NOVUS: хто це та за чим вони слідкують?
Щодня вони прокидаються до схода сонця, аби перед відкриттям магазину напекти круасанів з мигдальним кремом на сніданок, приготувати з-під ножа смачний салат, улюблений биток і супчик, аби у вас був повноцінний домашній обід. Хто ці люди, і яку місію вони виконують?

Вони знають що порадити, як обрати та приготувати найсмачніше. На них лежить велика відповідальність, вони стоять на варті нашого комфорту, якості, свіжості і чистоти. Вони — це Вартові Новус.
Ми зібрали 10 найпоширеніших питань, які виникають у звичайної людини стосовно роботи маркетів. Що відбувається залаштунками? Хто слідкує за чистотою на прилавках? З чого готують страви в кулінарії та як взагалі влаштована ця система? Про чистоту, свіжість, якість і комфорт — запитали Вартових.

Ми зібрали 10 найпоширеніших питань, які виникають у звичайної людини стосовно роботи маркетів. Що відбувається залаштунками? Хто слідкує за чистотою на прилавках? З чого готують страви в кулінарії та як взагалі влаштована ця система? Про чистоту, свіжість, якість і комфорт — запитали Вартових.

ЯКІСТЬ
2. Як можна дізнатись, що в магазині дотримуються необхідних стандартів якості?
Зараз покупець прагне більшого, аніж традиційні салати чи котлети. Супермаркет може конкурувати із середнім сегментом закладів і вище. Він пропонує цікаві і нетрадиційні поєднання смаків, популярні страви, ексклюзивні заправки, авторську кухню. Технологи мережі слідкують за вподобаннями клієнтів і постійно вдосконалюють меню: соус пірі-пірі, салати з брі та яблуками, мангові заправки, WOK страви та роли, бургери. Але, звісно, дешевше ніж у закладі. Смачні страви, демократичні ціни, та висока якість — наші пріоритети. Ми прагнемо поєднати це все у Новус, аби клієнту було з нами комфортно. А перекласти їжу у красивий посуд можна і вдома.
ЯКІСТЬ
1. Чи можна страви ресторанного рівня купити
за доступними цінами?
Дуже важливо готувати з якісного. Страва приготована за найкращим рецептом не буде смачною, якщо використовувати неякісні складові. У кондитерському відділі свіжі ягоди у тортах. Ми готуємо Наполеон без маргарину, тільки натуральне вершкове масло. У торті “Маскарпоне” справжній італійський сир Маскарпоне, а різнокольорові млинці такі яскраві лише за рахунок натуральних інгредієнтів, наприклад, шпинату або чорниці. У піцу ми додаємо імпортні сири та іспанські ковбаски Чорізо. Готувати без барвників, підсилювачів смаку та консервантів — це повага до здоров’я клієнта.
ЯКІСТЬ
3. Яких принципів потрібно дотримуватись
при приготуванні продукції власного виробництва?
1.
2.
3.
Щороку компанія NOVUS проходить підтвердження сертифікації методом сліпого вибору магазинів;
На кожен вид продукції компанії-партнери надають документи, які підтверджують її якість та безпечність;
Фахівці відділу контролю якості здійснюють аудит постачальників та дистриб'юторів;
Продукцію та сировину з торгової мережі відбирають для лабораторних досліджень;
Фахівцями здійснюється вхідний контроль продукції та сировини, яка надходить на РЦ та безпосередньо до торгівельної мережі.
1.
2.
3.
4.
5.
При заморожуванні, м'ясо та риба втрачають усі вітаміни та амінокислоти, які в них містяться. А при зберіганні в охолодженому стані, корисні елементи залишаються непошкодженими. Аби клієнти отримували максимальну користь від їжі, Майстри Смаку пропонують лише охолоджену продукцію. Вартові перевіряють кожен шматочок, який потрапляє на вітрину і піклуються, аби він був свіжим та якісним.
СВІЖІСТЬ
4. Чому краще охолоджувати, а не заморожувати продукцію?
В останні дні терміну придатності на продукцію роблять знижки. А коли термін придатності добігає кінця — її списують і утилізують. На виробництві використовується тільки свіжа сировина.
СВІЖІСТЬ
5. Що роблять з продуктами, у яких термін придатності добігає кінця? Та що роблять з товарами, які вже дійшли до кінця терміну придатності?
Продукцію власного виробництва виготовляють постійно.Тобто відсутнє поняття «вчорашнього». ЇЇ термін придатності складає не більш ніж 24 години, при температурі 2-6ºC. А свіжість продукції гарантує безперервне виробництво. Її готують порційно, аби кожен покупець придбав свіжий салат, хліб та тістечко. Вироби власної пекарні випікають постійно, тісто замішують щогодини, а салати готують невеликими порціями. М'ясо на вітрині не залежується. Все це відчувається на смак: покупці відрізняють щойно зроблену відбивну від вчорашньої, тому свіжість інгредієнтів вкрай важлива.
СВІЖІСТЬ
6. Як досягається свіжість страв кулінарії та випічки?
Наявність паркінгу;
Зручно розставлений асортимент;
Каси самообслуговування, які значно зменшили черги;
Снеки to go, коли їсти хочеться зараз, а немає часу навіть зайти до магазину. На інфокасі є смаколики, які зручно взяти з собою (а з ними ще й каву);
Страви кулінарії, які замінюють домашню кухню;
Охолоджена піца на той випадок, коли вдома раптом закінчилась їжа;
Кафетерій The Lunch, де не очікуєш на замовлення, а просто швидко обідаєш.І це по домашньому смачно.
КОМФОРТ
7. Які фішки допомагають клієнту
економити свій час?
Супермаркет має не тільки нагодувати, але й запропонувати ексклюзивні товари. У нас це власний імпорт — сири, вина, соуси, оливки, солодощі, які представлені виключно у мережі. Супермаркет — це місце, яке знайомить з новими смаками різних країн. А вигідні пропозиції допомагають раціонально витрачати бюджет.

Новус замінює відвідування різних локацій. Зручно ж, коли і смачненького додому купив, і посуд, і капці. Широкий асортимент продукції — велика перевага у виборі магазина. Вартові економлять час для щоденних радощів, пропонуючи готові рішення клієнтам.
КОМФОРТ
8. Чому супермаркети must visit
нашого часу?
7.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Поверхні та виробниче обладнання миють і дезінфікують після закінчення кожної робочої зміни. А також після закінчення/зміни технологічних процесів. Це означає, що їх приводять у порядок після кожного активного використання.
ЧИСТОТА
9. Як часто потрібно дезінфікувати поверхні
та хто цим займається?
Піклування про чистоту — це безпека і спокій клієнтів. Покупець має бути впевненим у тому, що кожне тістечко приготовано в чистих умовах. Норми санітарії та гігієни для персоналу затверджені в документованій інформації Компанії. Вони прописані на основі вимог міжнародних стандартів та законодавства України. Там є і про дезінфекцію поверхонь, і про стерильність спецодягу. Головне — це відповідальний підхід вартових, які розуміють наскільки важливо дотримуватись усіх правил чистоти.
ЧИСТОТА
10. Яких норм мають дотримуватись
працівники кухні?
9.
10.
МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ