Київ
Кондитерка
Київ
Ксенія
Кондитерка
Привіт! А чому ти обрала саме цю професію?
Бути кондитером — це праця, яку ти бачиш, робиш щось своїми руками. Це свого роду творчість, яка приносить задоволення іншим людям. Дуже приємно знати, що мій торт став окрасою особливого дня для когось.
О, як круто! Все життя цього хотіла?
До того як стати кондитером, я три роки працювала в офісі. Але в результаті вибрала роботу, яку полюбила. Напевно, я прийшла до цього в момент професійного вигорання і пошуку себе. Моя подруга надіслала мені вакансію і сказала: «Спробуй». Я зважилася та прийшла на співбесіду. З досвіду було всього лише домашня випічка типу пирогів. Я пройшла стажування і мене взяли на роботу. Спочатку це було просто захоплення, але з часом вирішила, що хочу бути справжнім професіоналом у цій сфері. Це шалено важка праця, але це те, що дуже люблю.
А що твоя професія дає іншим?
Місія кондитера — робити людей щасливими. Прикрашати їх свято тим самим довгоочікуваним тортом у фіналі вечора. Або зробити коробочку красивих капкейків як сюрприз для особливої людини. Чи просто порадувати солоденьким. 🌝