Київ
Підприємиця, засновниця піца-бару
Засновниця піца-бару
Підприємиця
Київ
Ірина
Привіт! А чому ти обрала саме цю професію?
Цю професію я не обирала. У час, коли я закінчила інститут (а освіта у мене була вища економічна, я за освітою бухгалтер), тоді ніхто не хотів брати на роботу людину без досвіду. І куди зазвичай йдуть люди? Відповідно, офіціантами, куди не потрібна ніяка освіта. Я пішла офіціанткою, добре виконувала свою роботу і з часом вивчила все нові і нові штуки. Мене підвищували до адміністратора, до старшого адміністратора, до замдиректора, директора, і ось тепер — я керівниця.
О, як круто! Все життя цього хотіла?
Я працюю керівницею в одному із закладів «Сім'ї ресторанів Діми Борисова», окрім цього, у мене є своя невеличка піцерія, яку я не так давно відкрила. Я в принципі вважаю свою роботу дуже цікавою, і мені вона дуже подобається. Напевно, найбільше радості мені приносить, коли я бачу задоволених гостей, які споживають уже кінцевий продукт, бачать фінальну картинку. І тільки ти розумієш, скільки було вкладено сил і вміння, щоб все це дати. Щоб знайти потрібних людей, навчити їх, зробити з них професіоналів і команду, щоб вони робили правильний продукт. Щоб ми дали його людям, а люди такі: «Клас!», «Круто, мені подобається!». Ось для цього я працюю.
А що твоя професія дає іншим?
Звісно, бути керівницею чи взагалі власником ресторану або кафе — це не зрівняти з користю від професії лікаря чи пожежного. Але всі ми люди, всі ми хочемо їсти. Я думаю, що моя місія — це робити людей щасливішими. Через те, що коли ми гарно їмо, ми усі дуже щасливі. Виходить, моя місія — це зробити світ трішки щасливішим.