Новости 19.10.2017, 20:36

"Котлета по-київськи": киян запрошують на бесіду про гастрономічне обличчя міста

Про те, як формувався гастрономічний стиль Києва, розкажуть відомі спікери, які мають абсолютно різний бекграунд.

Фото: Київ має власний гастрономічний стиль, який варто знати та зберігати (Art Hub)

У вівторок, 24 жовтня, в просторі Art Hub відбудеться публічна бесіда, під час якої спікери та гості заходу спробують зрозуміти, чи є у Києва гастрономічний стиль. Про це повідомляється на сторінці події під промовистою назвою "Котлета по-київськи" у Facebook. 

"Шинки, ресторани, кав'ярні в усі часи завжди були обличчям будь-якого міста. Правда і те, що більшість міст мали відмінний від інших власний гастрономічний стиль, який формувався століттями. Це і особливі страви, й унікальна атмосфера в рестораціях та кафе, й певні правила поведінки. Все це становило гордість міста та приваблювало гостей в місця громадського харчування", — пишуть організатори заходу. 

Розібратися, яким є гастрономічне обличчя Києва, допоможуть ресторатор Дмитро Борисов, фуд-ентузіаст Юлія Огородник та гід-києвознавець Олена Безрук. Усі спікери мають абсолютно різний бекграунд та погляди, разом вони спробують відповісти на наступні питання:

  • Чи має Київ власний гастрономічний стиль?
  • Як він формувався і під впливом яких чинників змінювався в часі?
  • Як змінювався місцевий гастростиль під тиском зростання мегаполісу і вливання в нього різних культур?
  • Чи були в історії Києва кулінарні традиції та ресторації, які можна вважати істинно "київськими"?
  • Чи існує поняття київської традиційної кухні?

Зареєструватися на подію можна за посиланням.  

Зустріч відбудеться 24 жовтня о 19:30 в галереї Art Hub за адресою вул. Богдана Хмельницького, 8/16. Вартість квитка  250 грн, для пенсіонерів та студентів — 100 грн. 

Нагадаємо, київський відьма-бар "Лиса гора" влаштує містичне свято для дітей.

Такий email не зареєстровано у системі
Введите свой электронный адрес, на который мы отправим вам новый пароль.
Поле не должно быть пустым и содержать кириллицу
Спасибо!

Ваше сообщение принято.

Сожалеем :(

Во время обработки что-то пошло не так.

Bы можете отправить сообщение на электронный адрес betatest@nashkiev.com