Нові варіанти напису для станції метро "Звіринецька" у Києві: фото

Дизайнери представили ще 3 варіанти шрифтів напису станції метро "Звіринецька" (колишня Дружби народів) у Києві, пише "Хмарочос". Наразі існують вже чотири різновиди шрифтів, які можуть використати у київському метро.

Власну версію показав дизайнер міських проєктів Олександр Колодько. Він використав стиль, який заклали архітектори Микола Альошкін та Анатолій Крушинський.

варіант напису станції метро "Звіринецька"

На думку Колодько, не треба змінювати дизайн, необхідно зберегти чудовий приклад модернізму та відображення свого часу. 

варіант напису станції метро "Звіринецька"Також дизайнер пропонує повернути лампи, які через пожежну безпеку замінили на трубки.

на станції метро "Звірінецька" колишня Дружби народівТимур Джафаров, дизайнер, який наразі знаходиться у лавах ЗСУ, разом із другом також запропонували свій варіант. Автор ескізу каже, що "не може розлюбити літери з Дружби Народів".

варіант напису станції метро "Звіринецька" Олександр Біленко, директор та співвласник дизайнерської компанії "Підвал 42" запропонував концепцію диджиталізації назви станції метро "Звіринецька".

варіант напису станції метро "Звіринецька" у діджитал стиліВін пропонує напис у стилі кіберпанку, який має сподобатися людям, що розміщують рекламу в метро. Дизайнер пропонує вмонтувати екран в станцію. 

"Замість статики робимо динаміку. Показуємо час до прибуття, можемо показати наступні станції. Можемо показати, чи можна буде пересісти на інші гілки метро, якщо сісти в потяг – власне, ніяких обмежень, тільки наша фантазія", — йдеться у дописі Біленко.

Раніше ми писали, що київський дизайнер Богдан Гдаль розробив перший чорновий варіант шрифту нової назви станції метро "Дружби народів", яку перейменували на "Звіринецьку".

Дизайнер створив новий шрифт для назви станції метро "Площа Українських Героїв"