АТБ

В супермаркетах торговельної мережі "АТБ" знову з'явились акційні пропозиції, що дозволяють клієнтам економити кошти. Вже зараз в магазинах мережі акція "Суперціна", яка поширюється на дві сотні товарних позицій. В компанії кажуть, що невдовзі кількість акційних продуктів помітно зросте.

Також в "АТБ" розпочали акцію "Економія", яка дещо нагадує довоєнний "Товар тижня". Згідно з її умовами, кожного тижня клієнти можуть купувати певні групи продуктів зі значною знижкою. Для початку буде близько двох десятків товарних позицій, проте з часом їхня кількість збільшуватиметься. Уже зараз можна придбати за акційними цінами молочні продукти, ковбасні вироби, пельмені, вареники, шоколад тощо. 

Повернення акційних пропозицій, до яких давно звикли мільйони українців, доводить те, що  компанія, попри економічні труднощі в країні та війну, дотримується свого традиційного принципу "Зручно та економно". На жаль, акційні пропозиції тимчасово не діятимуть у населених пунктах, де точаться активні бойові дії. Зі зрозумілих причин асортимент там дещо змінено.

Варто зауважити, що саме супермаркети "АТБ" першими відкрилися на багатьох деокупованих територіях Київщини, Сумщини, Харківщини.

"Відновлювати роботу магазинів ми почали відразу після деокупації відповідних регіонів. Тільки за останній місяць ми поновили роботу 92 магазинів у Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Харківській областях  – всюди, де є доступність і можливість. Особлива гордість — це швидке відновлення роботи магазинів у містах Буча й Ірпінь.

У наших планах до кінця червня відновити діяльність ще приблизно ста магазинів нашої мережі та додатково відкрити близько 10 нових магазинів. Ставимо планку максимально наблизити кількість магазинів, які працюють, до довоєнного часу. Все буде Україна!" — повідомив Борис Марков, генеральний директор корпорації "АТБ".

Також магазини мережі допомогли вимушеним переселенцям прогодувати свої родини у західних і центральних областях країни. Навіть зазнавши великих руйнувань, логістична система "АТБ" (мультитемпературні складські центри європейського зразка, автоколони тощо) сьогодні продовжує функціонувати в штатному режимі. Завдяки власному імпорту та потужній логістиці, полички магазинів мережі щоденно наповнюються, тож дефіциту соціальних продуктів і товарів першої необхідності немає.

Окрім внеску в продовольчу безпеку країни, корпорація "АТБ" робить чималий внесок у підтримку вітчизняної економіки (створення нових робочих місць, стабільна сплата податків до бюджетів усіх рівнів) і надає значну підтримку захисникам України.

Згідно з даними компанії, загальна сума гуманітарної допомоги українцям від "АТБ" за час повномасштабного російського вторгнення перевищила 200 млн грн. Ці кошти спрямовують на допомогу армії, а також мирним жителям у зонах бойових дій, постраждалим від ракетних ударів медичним установам, волонтерським організаціям тощо.