Знову мокрий сніг та дощ: якою буде погода у Києві 12-18 грудня

Видимість так само залишатиметься низькою більшість днів наступного тижня, на заміну дощеві з туманом поступово прийде мокрий сніг. 

У понеділок, 12 грудня, портал Sinoptik прогнозує у столиці хмарність, сонце в цей день буде рідко з'являтися. Вночі ймовірний сніг, який посилиться вранці, але до обіду він має припинитися. Ніч у Києві буде теплою до +2 градусів, а от вдень стовпчики термометрів опустяться до -1 градуса. 

Вівторок також мине без сонця, проте хмари, що закриватимуть небо весь день, до вечора розійдуться. Опадів не прогнозують. Вночі може бути мороз до -5 градусів. А вдень обіцяють до -1 градуса.

У середу похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Знову без опадів, проте з морозами: вдень та вночі очікується -2 градуси. 

Четвер буде теж буде хмарним. Вранці піде дрібний сніг, який до обіду повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не прогнозують. Вночі буде -4 градуси, а вдень +2. Погода в Києві на 12-18 грудняУ п'ятницю сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Вдень та вночі термометр показуватиме +2 градуси. 

У суботу небо буде переважно хмарним. Вранці розпочнеться дрібний сніг, який в середині дня припиниться. Проте ввечері він піде знову. Вночі 0 градусів, а вдень -3 градуси.

З ранку до самого вечора неділі сонце так і не з'явиться. Сніг розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен зменшитися.  Вночі та вдень температура буде однаковою -4 градуси. 

У Протасовому Яру стартував лижний сезон: які там ціни