Знищити путіна та скабєєву: українські розробники випустили гру Putinist Slayer

Українські розробники Bunker 22 випустили антистрес для геймерів, — гру, де замість міфічних монстрів треба  знищувати в космосі путіністів.

Гра називається Putinist Slayer і вона вже доступна на Steam. Її вартість 139 грн, кошти з продажів розробники направлять на допомогу ЗСУ.

"Чи щось може бути кращим між зірок, аніж розірвані обличчя окупантів? Putinist Slayer — це ураганний антистрес-екшн про знищення путіністів у глибокому космосі. Нескінченний roguelike shoot'em up: стріляй, ухиляйся, покращуй зброю, трощі босів, став нові рекорди! Приправлено мемчиками з України", — йдеться в описі до гри.

Сюжет охоплює період аж від розорення Києва у 1167 році засновником московії, князем Андрієм Боголюбським, і до сьогодення.

Гравцям пропонують грати за різних позитивних персонажів нашого часу, які асоціюються з протистоянням росії. Зокрема, можна обрати Зеленського, Джонсона, Дуду, ба навіть Ілона Маска. Зло в грі уособлюють персонажі путіна, лукашенка, пропагандистки скабєєвої тощо.

У Bunker 22 кажуть, що гра більше спрямована на іноземну аудиторію для того, аби стимулювати тих же європейців донатити на українську армію.