Зміна руху тролейбусів

З 13 серпня змінять маршрути тролейбуси № 5, 5Д, 26, 42. Про це повідомили в Київпастрансі.
Зміни у трасу руху будуть зроблені через ремонтні роботи на шляхопроводі на перетині проспекту Перемоги та вулиці Данила Щербаківського, а також аварійне пошкодження на ділянці теплової мережі на проспекті Валерія Лобановського.
Згадані тролейбуси змінять маршрут з 10:00 години і до закінчення робіт (орієнтовно до  18:00 години)

Тролейбус №5 буде їхати наступним маршрутом:

  • вул. Сирецька (від вул. Білицької) — вул. Північно–Сирецька — вул. Івана Виговського — площа Валерія Марченка —вул. Данила Щербаківського — просп. Перемоги — розворот в районі ст. метро "Святошин" — просп. Перемоги, а далі за діючим маршрутом до ст. метро "Площа Льва Толстого";

Тролейбус №5Д буде їхати наступним маршрутом:

  • просп. Свободи — просп. Василя Порика — проспект Правди — вул. Івана Виговського — площа Валерія Марченка — вул. Данила Щербаківського — просп. Перемоги — розворот в районі ст. метро "Святошин" — просп. Перемоги, а далі за діючим маршрутом до ст. метро "Площа Льва Толстого";

Тролейбус № 26 буде їхати наступним маршрутом:

  • Від просп. Свободи рух за маршрутом тролейбуса №5Д, але  після проспекту Перемоги —  вул. Данила Щербаківського, а далі за діючим маршрутом до просп. Свободи.

Тролейбус № 42 тимчасово змінить номер на 42К. Рух транспорту буде здійснюватися від вулиці Дегтярівської до Севастопольської площі. Рух тролейбусів по проспекту Валерія Лобановського буде закрито.

Схема руху тролейбуса №42к

Укрзалізниця запустила мобільний застосунок