Кіт Степан
Фото: instagram.com/loveyoustepan

Зірка соцмереж харківський кіт Степан повернувся до України після кількох місяців життя у Європі, куди він з власницею був вимушений виїхати через війну.

Господарка Степана Гана опублікувала в Instagram пост від його імені та виклала фото, на яких зірковий кіт насолоджується краєвидами Львова. У дописі йдеться, що сторінка Степана буде присвячена не тільки розважальному контенту, а й благодійним проєктам для допомоги іншим тваринам в Україні.

Степан вже зібрав понад 15 тисяч доларів на допомогу благодійним зоозахисним організаціям UAanimals та Happy Paw, а також Харківському та Миколаївському зоопаркам та зоопарку "12 місяців". 

Та на цьому хвостатий блогер вирішив не зупинятися. Він анонсував нову колекцію для потреб тварин, які опинилися у складних умовах. Поки що — без подробиць. 

Кіт Степан

Кіт Степан

Минулого року кіт Степан став справжньою зіркою TikTok та Instagram, а відео з ним набрали мільйони переглядів у цих соцмережах. Він навіть рекламував такі всесвітньо відомі бренди як Valentino. Коли росія розпочала повномасштабну війну проти України, власниця Степана була вимушена тікати з рідного Харкова та тимчасово оселитися у Франції.

Навесні кіт Степан отримав нагороду World Influencers and Bloggers Awards за те, що йому вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів на допомогу тваринам, що постраждали через війну в Україні.

КМДА просять звільнити керівницю притулку в Бородянці, де загинули тварини