Володимир Зеленський відвідав Книжковий Арсенал 2023: які книги він придбав

Сьогодні, 22 червня, президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська відвідали відкриття "Книжкового Арсеналу-2023" у Києві.

Зеленський придбав книжку "Книга Теорії змов. Як (не) стати конспірологом" Максима Яковлєва про найрізноманітніші теорії змов, зокрема про змови у спорті, на Євробаченні, про загибель принцеси Діани, перемогу Обами на виборах за допомогою маніпуляцій погодою, а також про те, що Україну придумали масони. 

Які книги купив Зеленський на Книжковому Арсеналі 2023Також президент України купив журнал "Telegraf.Design #2. Креатив у війні", пишуть кореспонденти "Суспільного". У журналі зібрані найголовніші символи й образи війни, особисті історії українських митців, історії про втечу з окупації, волонтерство та боротьбу на інформаційному фронті.

Які книжкии купив Зеленський на Книжковому Арсеналі 2023Зазначається, що книга Максима Яковлєва наразі є фаворитом продажу на "Книжковому Арсеналі-2023".

Олена Зеленська обрала "Коли я нарешті висплюся? Як засинати і прокидатися із задоволенням". У книзі біологині Ольга Маслова та Ніка Бєльська розповідають про сон та його особливості.

Раніше ми писали, що ХI Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" триватиме з 22 до 25 червня. Повну програму можна подивитися за посиланням.

В Україну заборонили ввозити книги з росії та Білорусі: Зеленський підписав закон