Смертельна ДТП з маршруткою: поліція встановила винуватця аварії

Столична поліція завершила розслідування справи щодо смертельної ДТП, що сталася на зупинці біля станції метро «Героїв Дніпра» в листопаді цього року. Тоді водій маршрутки збив на смерть літню пару, що вийшла з тролейбуса. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронними органами встановлено, що в листопаді цього року водій автобуса «Богдан» проявив неуважність до обставин на дорозі та наїхав на двох пішоходів, після чого врізався в інший автобус. Від отриманих травм 65-річний чоловік загинув на місці, а його 64-річна дружина померла в кареті швидкої по дорозі в лікарню.

Обвинувальний акт щодо водія маршрутки був спрямований в Оболонський суд. Слідство встановило його провину в ДТП і загибелі літньої пари. Чоловіка арештували й оголосили йому підозру в скоєнні злочину.

«Матеріали щодо водіїв тролейбуса та другого маршрутного автобуса направлені до управління патрульної поліції для притягнення їх до адміністративної відповідальності», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, після резонансного ДТП на «Героїв Дніпра» мер Києва Віталій Кличко доручив департаменту транспортної інфраструктури КМДА перевірити столичні маршрутки.