Завтра повністю перекриють Гостомельське шосе

Завтра в Ірпені розпочнуть капремонт Гостомельського шосе, через що з 6 вересня його повністю перекриють для транспорту та пішоходів.

Про це у своєму telegram-каналі повідомив мер міста Олександр Маркушин.

Зазначається, що ремонт дороги проводитимуть на ділянці від перехрестя вулиць Котляревського та Северинівської до виїзду з міста. Жителів Ірпеня та прилеглих територій просять враховувати це під час планування свого маршруту.

Відомо, що в рамках запланованого капремонту зроблять тротуари, велодоріжки, освітлення та нову транспортну розв’язку. Все це — частина проєкту з відновлення Гостомельського шосе та вулиці Багірова. У рамках програми також будуть відновлені 12 будинків для сімей загиблих і поранених воїнів, багатодітних родин, учасників бойових дій, вагітних, людей з інвалідністю та пенсіонерів.

"Наша команда доклала великих зусиль, щоб у Програму відбудови приватних будинків на вул. Багірова й Гостомельського шосе від КОВА включили не лише відбудову зруйнованих осель ірпінчан, а й дорогу з новими розв’язками, троруарами, велодоріжками й освітленням. Тепер ця важлива для міста артерія буде відремонтована", — зазначив мер Ірпеня Маркушин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що на відновлення 12 багатоповерхівок Ірпінь отримає майже 282 млн грн.