Завершились зйомки художнього фільму Буча: коли дивитись

В Україні завершились зйомки художнього фільму "Буча". Про це повідомили представники Бучанської міськради у Telegram.

Завершились зйомки художнього фільму "Буча": коли прем'єраЗйомки проходили у Київській області у березні та квітні 2022 року, а останні кадри зробили на Говерлі у серпні 2023 року.

Завершились зйомки художнього фільму "Буча": коли прем'єраЗазначається, що наразі триває процес опрацювання відеоматеріалу після знімання фільму. Прем'єра відбудеться восени 2024 року.

Завершились зйомки художнього фільму "Буча": коли прем'єраФільм "Буча"  це драма, заснована на реальних подіях, які відбувалися на Київщині під час окупації рф у лютому-квітні 2022 року. Зокрема, у стрічці показані події у містах Буча, Ворзель та Гостомель. За сценарієм місцевих жителів рятує Костянтин Гудаускас, казах, який проживав у Бучі. Завдяки казахстанському паспорту, він може проїжджати на окуповану територію та вивозити мирних жителів. 

Завершились зйомки художнього фільму "Буча": коли прем'єраЗавершились зйомки художнього фільму "Буча": коли прем'єраУ головних ролях зіграли польський актор Цезарій Лукашевич (Cezary Lukaszewicz) та українець В'ячеслав Довженко.

Раніше ми писали, що Україну на "Оскарі-2024" представить документальний фільм "20 днів у Маріуполі".

Вийшов офіційний тизер документального фільму "Довга доба": відео