ZARINA та ДонорUA створили благодійну колекцію срібних прикрас — де купити

Ювелірний дім ZARINA та ДонорUA створили лімітовану колекцію срібних прикрас на підтримку проєкту "Моя група крові". Гроші з продажів підуть на навчання військових і бойових медиків переливанню крові й на закупівлю апаратів для трансфузії.

Про це повідомили представники бренду в Instagram.

ZARINA та ДонорUA створили благодійну колекцію прикрас, що рятують життя: фотоЦентральні елементи в унісекс виробах присвячені групам крові своїх власників. На срібних підвісах зазначена група та резус-фактор, а на браслетах додані кольорові вставки в залежності від групи крові.

ZARINA та ДонорUA створили благодійну колекцію прикрас, що рятують життя: фотоАмбасадорами благодійного проєкту стали українські військовослужбовиці, військові медикині та парамедикині Юлія "Тайра" Паєвська, Анастасія "Стасік" Шевченко та Катерина Галушка. 

ZARINA та ДонорUA створили благодійну колекцію прикрас, що рятують життя: фотоВ межах проєкту усіх охочих запрошують на безоплатне тестування групи крові. За декілька хвилин можна отримати результат, міжнародний сертифікат EldonCard та взяти участь у розіграші прикраси. Перше тестування відбудеться 20 січня з 12:00 до 18:00 в Києві у флагманському бутику ZARINA, адреса — бульварі Шевченка, 2.

ZARINA та ДонорUA створили благодійну колекцію прикрас, що рятують життя: фотоТестування триватиме у січні та лютому. Розклад у Києві:

  • 27 січня: бульвар Шевченка, 2 (з 15:00 до 18:00);
  • 3 лютого: бульвар Шевченка, 2 та в ТРЦ LAVINA MALL;
  • 17 лютого: бульвар Шевченка, 2 та в ТРЦ LAVINA MALL;
  • 19 лютого: бульвар Шевченка, 2 та в ТРЦ LAVINA MALL;
  • 24 лютого: бульвар Шевченка, 2 та в ТРЦ LAVINA MALL.

Прикраси можна замовити онлайн в інтернет-магазині ZARINA, а з 17 січня — в усіх бутиках бренду.

Ювелірний дім SOVA випустив нову колекцію прикрас SHE