Залізничники та фани запросили Кінга до України

Ми, як і низка ЗМІ разом з Верховною Радою, прийняли бажане за дійсне й повірили у фейкову новину про приїзд до України короля жахів Стівена Кінга.

У день, коли він нібито мав прибути до Києва, на вокзалі зібралися його фани, серед яких був і Сергій Лещенко. Та письменник так і не вийшов із вагона.

"Чутка про приїзд письменника Стівена Кінга до Києва варшавським потягом виявилася гарним розіграшем. На вокзалі перед прибуттям поїзду зібралися фанати письменника з книжками його авторства у надії взяти автограф. Але Кінга не виявилося серед пасажирів. На питання, звідки джерело цієї інформації про приїзд Кінга, люди назвали телеграм-канал Верховної Ради, який зробив репост цієї чутки без посилання на джерела", — зазначив нардеп.

Відсутність Кінга серед пасажирів розчарувала й залізничників. Вони зазначили, що їх поїзд не відчував себе ще таким спустошеним. Разом з тим у компанії наголосили, що послуги перевізника готові до справжнього приїзду відомого письменника.

Нагадаємо, Стівен Кінг з перших днів повномасштабної війни підтримує Україну. Після атаки на Кременчук, письменник назвав дії росії тероризмом.