Залізні Лапки

Фонд Happy Paw разом з Joker UA оголосили про старт спільного благодійного проєкту — "Залізні Лапки".

Проєкт має на меті допомогти безпритульним тваринам у притулку "Відродження" Київської області. Роками у ньому не було задовільної ветеринарної кімнати для огляду та стерилізації тварин. Організатори проєкту хочуть відбудувати та осучаснити приміщення, щоб працівники мали ресурси для забезпечення здоров’я тварин, а ті, своєю чергою, перебували у комфорті. 

В ході кампанії фонд Happy Paw має залучити 1 млн грн, який покриє вартість ремонту ветеринарної кімнати. Компанія Joker UA вже перерахувала на рахунки фонду 250 тисяч грн для початку процесу. Однак для повної реалізації проєкту необхідні ще 750 тисяч гривень, які компанії планують залучити за пів року.

"Медичний кабінет безпосередньо у притулку "Відродження" дозволить працівникам проводити планові маніпуляції, оперативно надавати екстрену допомогу та викликати ветеринарів безпосередньо у притулок, не витрачаючи кошти й час на поїздки до клінік. Дуже часто це не лише економить ресурс, час і гроші, а й рятує життя тваринам", — коментує куратор благодійного фонду Happy Paw Людмила Єнжеєвська. 

До проєкту може долучитися кожен

Як допомогти притулку разом із Joker UA, читайте за посиланням на сайті Happy Paw або одразу переходьте на сторінку акції "Залізні Лапки" і робіть свій внесок. У цьому ж розділі будуть звітувати про перебіг збору коштів. Долучайтесь до допомоги кожному чотирилапому!