За осінь у столиці прибрали більше 2 тисяч незаконно розміщених елементів благоустрою

За три місяці осені, фахівці комунального підприємства “Київблагоустрій” демонтували майже 2 300 незаконно розміщених елементів благоустрою у столиці.

Про це повідомляють на Офіційному порталі Києва.За осінь у столиці прибрали більше 2 тисяч незаконно розміщених елементів благоустроюНайбільше за цей період демонтували елементів сезонної торгівлі — майже 1 500.

Фахівці комунального підприємства демонтують столи, парасольки та інше приладдя, але вилучати товар може лише поліція.За осінь у столиці прибрали більше 2 тисяч незаконно розміщених елементів благоустроюЗ вулиць столиці прибрали 126 засобів пересувної торгівлі і 371 тимчасову споруду.

Також, комунальники демонтували понад 60 об’єктів пов’язаних з історією і культурою росії та срср.За осінь у столиці прибрали більше 2 тисяч незаконно розміщених елементів благоустроюВідповідно до Правил благоустрою міста Києва — до елементів благоустрою належать конструкції тимчасових споруд, засоби пересувної торгівлі (купави), огорожі і торговельні ятки тощо. 

Усі власники тимчасових споруд мають надати дозвільні документи на розміщення — у разі невиконання цієї умови комунальники виконують демонтаж.За осінь у столиці прибрали більше 2 тисяч незаконно розміщених елементів благоустроюРаніше “Наш Київ” писав, що кияни просять демонтувати МАФи на Солом’янці.

На Березняках біля ринку демонтували МАФи: фото