38 дітей загинуло у Київській області
Фото: pixabay.com

З початку повномасштабної війни в Україні на території Київської області загинуло 38 дітей. 

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Маємо страшну цифру. 38 дітей загинуло на території Київської області з початку бойових дій. І чотири дитини зараз ми розшукуємо. По трьох зниклих безвісти маємо попередню інформацію, що вони були примусово вивезені агресорами з Київщини", — розповів Нєбитов.

Він додав, по трьох зниклих безвісти дітьми поліція має інформацію, що вони були примусово вивезені на територію Білорусі й, можливо, вони зараз знаходяться там. Українські правоохоронці проводять розшукові заходи, у тому числі із залученням міжнародних організацій.

"По одній дитині є інформація, що тіло її батька знайдено під завалами в Бородянці. Тіло дитини там не знайдено, тому є надія, що десь ця дитина знайдеться", — сказав очільник поліції Київщини.

Міжнародна комісія ООН з питань військових злочинів росії в Україні розпочала роботу та відвідала звільнений від російських окупантів Ірпінь. На цей час у Київській області знайшли тіла понад 1300 людей, які загинули від рук російських військових.

 
38 дітей загинули від рук окупантів на Київщині

ОЧИМА ЗМІ: «Маємо страшну цифру. 38 дітей загинуло на території Київської області з початку бойових дій. І 4 дитини зараз ми розшукуємо. По трьом зникли безвісти маємо попередню інформацію, що вони були примусово вивезені агресорами з Київщини» - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов в ефірі марафону «Єдині новини». Національна поліція України УНН - Українські Національні Новини УНІАН Моя Київщина Погляд Київщина - інформаційна агенція МВС України Інтерфакс-Україна Українська правда УКРІНФОРМ

Posted by Поліція Київської області on Monday, June 13, 2022
Спротив російській окупації, день 110