З Краматорська починається екстрена евакуація

У п'ятницю, 8 квітня, розпочинається екстрена евакуація з Краматорська автомобільним транспортом.

Про це повідомив мер Краматорська Олександр Гончаренко.

 Зараз міська влада шукає водіїв — потрібно 30—40 водіїв.

"Сьогодні розпочинаємо екстрену евакуацію людей усім комунальним транспортом, усім приватним транспортом, шукаємо водіїв. Десь 30-40 водіїв необхідно станом на сьогодні", - сказав він.

З міста готові вивозити всіх охочих, їх доставлятимуть до більш безпечних станцій, де вони зможуть пересісти на евакуаційні потяги.

Очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що внаслідок ракетного удару, який завдали рашисти по залізничному вокзалу, загинуло 50 людей, із них п'ятеро - діти.

"На цей момент до лікарень було доправлено 98 осіб. Очікуємо, що за медичною допомогою протягом одного-двох днів будуть звертатися й інші постраждалі, тож кількість жертв буде постійно змінюватися", — написав він. 

З 98 поранених, які були доправлені до медзакладів, 16 дітей, 46 жінок та 36 чоловіків. Дванадцятеро з них померли у лікарні. 38 людей загинули одразу на вокзалі.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 8 квітня, російські окупанти завдали ракетного удару по залізничному вокзалу в Краматорську. Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України. На ракеті орки написали «За дєтєй».

Спротив російській окупації, день 44