З 1 вересня у Києві відбудуться зміни у русі громадського транспорту

З 1 вересня у Києві відбудуться деякі зміни у русі громадського транспорту. Зокрема це стосується автобусних маршрутів № 109, 25, 62, 38-ТР, тролейбуса № 38 та деяких маршруток.

Як повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, автобусний маршрут №109 курсуватиме від станції метро "Харківська" до станції метро "Театральна". На цей маршрут виділять автобуси великої місткості. 

Як курсує автобус №109 у Києві: схемаТакож повідомляється, що з 1 вересня закриють рух громадського транспорту ділянкою від вулиці Омеляновича-Павленка до вулиці Івана Мазепи в напрямку станції метро "Арсенальна". Причина — проведення робіт із будівництва та приєднання до зовнішніх інженерних мереж теплопостачання будівлі корпусу № 5 на вулиці Князів Острозьких, 8.

Тролейбус № 38 перестане курсувати взагалі, а маршрути автобусів № 25, 62 та 38-ТР зазнають змін.

  • Автобус №25: курсуватиме у напрямку Національного музею історії України у Другій світовій війні від залізничної станції "Київ-Волинський" до вулиці Князів Острозьких за власним маршрутом, а далі — вулицею Омеляновича-Павленка до вулиці Лаврській;
  • Тимчасовий автобус № 38-ТР: курсуватиме від станції метро "Видубичі" до Національного музею історії України у Другій світовій війні" трасою: Залізничне шосе – вулиця Михайла Бойчука – бульвар Лесі Українки – вулиця Генерала Алмазова – вулиця Князів Острозьких – вулиця Омеляновича-Павленка (у зворотному напрямку – вулиця Князів Острозьких) – вулиця Лаврська;

Як курсує автобус №25 та №38-Т у Києві у весесні: схема маршруту

  • Автобусний маршрут № 62 курсуватиме у напрямку Контрактової площі від Ботанічного саду до вулиці Князів Острозьких за звичним маршрутом, а далі вулицею Омеляновича-Павленка – вулицею Івана Мазепи й далі за власним маршрутом.

Як курсує автобус №62 та №38-Т у Києві у весесні: схема маршрутуЗміни торкнуться й маршрутних таксі №520 та 470:

  • Маршрутка № 520: курсуватиме від станції метро "Видубичі" до вулиці Князів Острозьких за звичним маршрутом, а далі — вулицею Омеляновича-Павленка й вулицею Лаврською;
  • Маршрутка № 470: курсуватиме від вулиці Закарпатської до вулиці Князів Острозьких за звичним маршрутом, а далі — вулицею Омеляновича-Павленка й вулицею Лаврською.

Раніше ми писали, що у Києві планують відкрити п'ять нових автобусних маршрутів, які наразі курсують у режимі обстеження пасажиропотоків.

Біля метро "Університет" зупинили облаштування наземного переходу: що сталося