Яскравий та інноваційний 3D-відеоролик у центрі Києва

На екрані ТЦ Gulliver у Києві з’явився 3D-ролик українського бренду brabrabra. Відеоряд відображає творчий процес створення білизни з підбору різних тканин, кольорів та матеріалу, який далі трансформується у бра.

"Ми розуміємо, що, незалежно від віку, антропометричних даних, білизна має відповідати потребам кожної. Базовими критеріями є: розмір, безпечність для здоров’я, колір та привід для носіння", — розповідає команда brabrabra.

Створене 3D є цілісним відображенням творчого процесу — від підбору тканин до проведення експериментального носіння на відповідність критеріям підбору білизни жінкою. 

"Відчувати комфорт у бра — це виклик для жінок, і ми розуміємо їх. Саме тому наша ціль — комфортна білизна, в якій протягом тривалого носіння дівчина відчуватиме комфорт та легкість. Це відчуття ми порівняли з невагомістю повітряних кульок, у які трансформується білизна на відео", — додає команда.

Своїм прикладом brabrabra демонструє, що використання інноваційних технологій, вибір якісних та екологічних матеріалів — єдиний правильний шлях у майбутньому. 

Побачити 3D-відео можна щодня на екрані ТЦ Gulliver.

Утилізуй зараз, щоб мати чисте майбутнє