Прогноз погоди у Києві
Фото: unsplash.com

Перші кілька днів 2023 року у Києві будуть по-весняному теплими та сонячними, але у середині наступного тижня очікується незначне похолодання. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Так, вдень 1 січня повітря прогріється до +10 +12 градусів. Опадів у перший день року синоптики не прогнозують, а на небі буде сонячно з незначною хмарністю. На початку наступного тижня, 2 та 3 січня погода суттєво не зміниться — також очікується помірна хмарність та комфортні +8 +10 тепла удень.

А ось з середини тижня у столиці почнеться похолодання. 4 січня температура знизиться до +2 +4 градусів, а хмар на небі стане більше. Вже 5 січня синоптики обіцяють у Києві помірний мокрий сніг та чергове зниження температури. Вночі вже буде незначний "мінус", а вдень температура коливатиметься від +2 до 0.

Похолодання продовжиться і на Різдво. За даними порталу weather.com, 6 січня у столиці також сніжитиме, а температура протягом доби коливатиметься від -4 вночі до +2 вдень. У святкову суботу, 7 січня спостерігатиметься схожа ситуація — буде йти незначний сніг, а температура знизиться до -8 вночі та -1 вдень. 8 січня похолодання продовжиться — вдень обіцяють все ті ж -8 градусів, а вдень буде вже -5. Опадів у цей день вже не прогнозують, а натомість буде помірна хмарність.

Нагадаємо, киян попередили про ризик блекауту під час свят. Зараз стан енергомереж у столиці контрольований, проте у YASNO кажуть, що ця стабільність системи досить крихка, і на неї впливають не лише атаки, а й рівень споживання електроенергії.

Це 10 серіалів, які вийдуть у січні