У Києві з 15 по 21 травня в громадських просторах Vcentri HUB пройдуть лекції від нутриціолога, каністерапія, прийом психолога.

У Києві з 15 по 21 травня в громадських просторах Vcentri HUB пройдуть безкоштовні лекції та тренінги. Про це повідомили на сайті КМДА.

У Шевченківському Vcentri HUB 16 травня фахівці-реабілітологи проведуть лікування людей, які цього потребують, за допомогою спеціально навчених собак — каністерапію. Цей метод допоможе людям, які страждають від психічних розладів, депресії або тих, хто просто відчуває себе самотнім. 19 травня у просторі пройде засідання розмовного клубу від проєкту "Єдині". 

У Vcentri HUB Голосіївського району 15 та 17 травня прийматиме військовий психолог, 16 та 18 травня проходитиме  тренінг із тактичної медицини, 19 травня — особистий прийом психолога та тренування шашкового клубу. 20 травня усі охочі можуть взяти участь у розмовному клубі "Єдині" або у майстер-класі з виготовлення ошибани.

У Vcentri HUB Оболонського району 15 травня покажуть фільм та прийматиме особистий психолог, 17 травня пройде каністерапія, 18 травня відбудеться лекція від нутриціолога на тему "Краса – дзеркало здоров'я". 19 травня дитячий психолог зустрічатиме маленьких відвідувачів, а 20 травня проведуть кеш-флоу для підлітків. 21 травня пройде розмовний клуб англійської мови для дорослих початківців.

Слід зазначити, що для відвідування безкоштовних заходів необхідна попередня реєстрація.

Раніше ми писали, що у Національній опері України відкрилася виставка картин української художниці та колишньої військової Олени Ліберті. Експозиція присвячена річниці полону захисників Маріуполя і оборонців "Азовсталі".

На Оболоні демонтують незаконні вивіски й рекламні конструкції: де саме