поїздки з Uklon

Компанія Uklon проаналізувала поїздки мешканців Києва та дізналася, як і чим живуть кияни під час повномасштабного російського військового вторгнення в Україну.

Оскільки городяни продовжують повертатися до Києва, найпопулярнішою точкою відправлення став Центральний Залізничний вокзал. У компанії зазначили, що кількість поїздок з вокзалу до інших районів міста збільшилася на 12% відносно квітня.

Київ також став найвдячнішим містом — саме у столиці пасажири найчастіше залишали чайові водіям. Крім того, столиця є Найбільш цифровим містом, адже 58% поїздок здійснюються за безготівковий розрахунок.

У будні мешканці столиці найчастіше замовляють авто через Uklon з 10 ранку, щоб дістатися у справах десь на Палац Спорту та Палац України. Після робочого дня, орієнтовно о 17 та 18 годині, жителі намагаються встигнути зайти в магазин та до початку комендантської години повернутися додому. На вихідних кияни прямують не до центру, а здійснюють поїздки в межах свого району, часто обирають кінцеву точку маршруту десь на Позняках, Оболоні чи Троєщині. 

Також Uklon надає транспорт волонтерам та працівникам критичної інфраструктури міста в рамках проекту UklonВолонтер. За весь час повномасштабної війни у рамках проєкту було здійснено у Києві понад 6000 поїздок, перевезено більш ніж 8000 порцій їжі та над 800 волонтерів.  

Uklon запустив у своєму додатку опцію благодійних внесків