Як виглядатиме оновлений McDonald’s біля Центрального вокзалу Києва: фото

З’явились перші візуалізації оновленого ресторану McDonald’s на Вокзальній площі у Києві.

Світлини надала компанія “МакДональдз Україна” виданню LIGA.Life.

Заклад буде двоповерховим, оточений невисоким парканом і матиме літню терасу. Вікно для замовлень McExpress, що раніше знаходилось з торцевого боку, розмістять на центральній частині фасаду. Як виглядатиме оновлений McDonald’s біля Центрального вокзалу Києва: фото“Як під час будівництва нових, так і під час реконструкції існуючих закладів МакДональдз, ми завжди враховуємо архітектуру міста і дбаємо про те, щоб ресторан був органічною частиною міського ландшафту”, — зазначив директор із розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

McDonald’s поблизу Центрального вокзалу Києва зачинили на реконструкцію 1 червня. З дати відкриття, 30 березня 1999 року, він набув славу найбільш людного та завантаженого, а у 2011 році ресторан став другим у світі за кількістю відвідувань у мережі.

Раніше в компанії МакДональдз Україна повідомляли, що весь прибуток від продажу Чізбургера за 9 липня направлять благодійній організації “Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні” на підтримку та цільові потреби дитячої лікарні “Охматдит”.

Чи з'явиться в українському McDonald’s вегетаріанський бургер та коли повернуть сніданки