Як працює та розвивається мережа магазинів-барів Konteyner в умовах війни

Konteyner — мережа магазинів-барів з цікавим пивом, яка за два роки існування розширилась до семи закладів. Відвідувачам там пропонують ретельно підбірку пива, сидрів та безалкогольних напоїв. Особливу увагу власники приділяють українському крафту.

На кранах зазвичай 10-12 сортів пива, які постійно змінюються, й коли якесь пиво закінчується — на його місце стає інше в подібному стилі. Але в будь-який час тут представлені основні та популярні стилі: лагери, охмелене пиво, фруктові сауери та темні стаути. 

Фото: KonteynerВ інтер’єрі для оздоблення використовуються деталі від справжнього морського контейнера. Головний атрибут кожного закладу — холодильна кімната для кегового пива, в якому підтримується стабільна низька температура, щоб пиво краще зберігалося та в бокалі було саме таким, як його задумав пивовар.

Фото: KonteynerЦікаво, що у кожному Konteyner є своя унікальна особливість, яка виділяє його з-поміж інших:

  • Златоустівська 22

The original Konteyner, на якому відпрацьовувались всі процеси — від наливу пива до приготування закусок.

  • Михайлівська 13

Тут є затишний дворик, на якому влітку завжди людно й активно.

  • Велика Васильківська 101

Лідер по інноваціях в мережі — тут тестуються нові гарячі страви, проводяться цікаві заходи тощо.

  • Межигірська 19

Об'єднав під одним дахом власне пиво та бургери від Burger Farm. Ситий фермер живе тут.

  • Березнева 14Б

Поки єдиний заклад на лівому березі, знаходиться в ЖК Комфорт Таун.

  • Січових Стрільців 12

Маленький, але не менш веселий формат. Був відкритий як поп-ап на літо, але продовжив своє життя і далі.

  • Джона Маккейна 1

Поки що найбільший Konteyner з повноцінною кухнею, де готують все: від бізнес-ланчів до смачних й неординарних страв до пива з усіх куточків світу. 

Фото: Konteyner

Konteyner підготувався й продовжує вдосконалюватися в актуальних умовах при регулярних відключеннях електроенергії. Так, наприклад, пиво наливається в келих без участі електрики — до кега під’єднаний балон з сумішшю вуглекислого газу та азоту, який тисне на рідину всередині, а коли відкривається кран — пиво потрапляє в келих. Також власники закупили купу свічок, гірлянд на батарейках та інших освітлювальних приладів.

А заклад на Михайлівській, 13 взагалі поки жодного разу не залишився без світла. Це певною мірою "Konteyner Незламності", де можна перекусити, підзарядити гаджети та зловити вайфай.

Фото: Konteyner

Крім цього, мережа регулярно організовує ініціативи по допомозі ЗСУ. Наприклад, на початку листопада провели фестиваль домашнього пивоваріння, на якому разом з учасниками та гостями зібрали 100 тисяч гривень благодійної допомоги воїнам.

У Києві невдовзі відкриється вже восьмий Konteyner. Заклади працюють щодня з 14:00 до 21:00. 

Слідкуйте за новинами мережі Konteyner в Instagram та Facebook