Wizz Air виділив 10 000 безкоштовних квитків до Великої Британії для українських біженців
Фото ілюстративне: Markus Winkler / Unsplash

Угорська авіакомпанія Wizz Air спільно з благодійним фондом Стіва Моргана і низкою інщих некомерційних організацій виділила 10 тисяч безкоштовних квитків до Великої Британії для українських біженців. Про це повідомили на сайті фонду Стіва Моргана

Ініціатива спрямована на допомогу українцям, які постраждали від війни. Вони зможуть скористатися безкоштовними авіаквитками із Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії, Словаччини до Великобританії в рамках британської візової програми "Дім для України". 

Безкоштовні квитки надаватимуть з 14 травня по 15 червня. Замовити безкоштовний квиток можна за посиланням. Під час бронювання необхідно вказати номер свого паспорта України або закордонного паспорта, який використовується для виїзду закордон. Під час реєстрації на рейс співробітники аеропорту у місці відправлення можуть попросити пред'явити ці документи. 

"Це неймовірно, що ми можемо зіграти ключову роль у допомозі 10 тисячам українців, які постраждали внаслідок війни", — зазначив Стів Морган. 

Як відомо, у березні його фонд оплатив витрати на перельоти тисячі українців до Великої Британії. 

Зазначимо, що уряд Великої Британії в рамках програми "Дім для України" видав українцям понад 95 тисяч віз. Більше 37 тисяч громадян України вже прибули за цими візами до Великої Британії. 

Спротив російській окупації, день 79