Wizz Air

Угорський лоукостер Wizz Air пропонує громадянам України сто тисяч безкоштовних квитків на свої рейси по континентальній Європі та у Велику Британію.

Пропозиція діє на всіх 800 маршрутах авіакомпанії у період з 15 вересня по 8 грудня цього року, а придбати їх можна вже зараз. Місця доступні для бронювання всім, хто має український паспорт. Проте кількість безкоштовних місць на кожен рейс є обмеженою.

Щоб скористатися пропозицією, треба перейти у спеціальний розділ на сайті Wizz Air, обрати маршрут та дату подорожі, ввести серію та номер українського закордонного паспорта у відповідному полі під час бронювання. Важливо ввести номер саме того документу, з яким буде подорожувати пасажир. За внутрішнім паспортом забронювати квиток не вийде.

До безкоштовного квитка входить тільки одна ручна поклажа габаритами не більше 40x30x20 на кожного пасажира. Будь-який інший додатковий багаж та послуги можна придбати під час або після бронювання за стандартними тарифами перевізника.

Водночас Wizz Air Abu Dhabi вирішив відновити регулярні рейси до росії, повідомляє CNN. Від жовтня перевізник почте виконувати рейси за маршрутом Абу-Дабі – Москва. Wizz Air Abu Dhabi — це спільне підприємство державної компанії ОАЕ ADQ та угорської Wizz Air. Першій належить 51% акцій. У Wizz Air кажуть, що Wizz Air Abu Dhabi праціє саме за правилами національного перевізника ОАЕ. Угорська ж компанія не викунує рейси в росію.

Ryanair більше не продаватиме авіаквитки за 10 євро