Встигнути все: "Резиденція Діда Мороза" на ВДНГ працює останні дні

Побувавши в гостях у Діда Мороза, ви відвідаєте справжній казковий палац, в якому однаково цікаво і великим і маленьким. Чарівні ельфи проведуть екскурсію гостям Резиденції, виконають пісенні номери не гірше героїв відомих мюзиклів і познайомлять з усіма таємницями, які зберігає Дід Мороз. Ну і, звичайно, ви познайомитеся з головним героєм резиденції — Дідом Морозом і зможете загадати найзаповітніше бажання! На пам'ять про цю дивовижну пригоду у вас залишаться не тільки приємні спогади, а й яскраві фото. Адже "Резиденція Діда Мороза" — це найкраще місце для селфі і яскравих кадрів.

Назва театру вражень "Гуляндія" говорить сама за себе! Тут на маленьких гостей чекає неймовірна прогулянка по світу казок. Точніше, на час вони самі стануть казкарями. Пройшовши шість незвичних кімнат з гігантськими декораціями і познайомившись з їх дивовижними мешканцями, діти напишуть свою казку, яка займе гідне місце в книзі казок. У цьому павільйоні кожен глядач зможе відчути себе героєм неймовірної історії. Квест рекомендований дитячими психологами для відвідування дітьми від 4 до 14 років.

А також у ці вихідні на ВДНГ вас чекають:

Головна льодова арена

Найбільша ковзанка країни, розмір якої становить майже 4000 квадратних метрів. Тут проводять безкоштовні майстер-класи і працює школа фігурного катання.

Замок крижаних скульптур

Герої улюблених казок і персонажі мультфільмів. Тут зібралися всі: лицарі, дракони, заморожений міньйон і символ нового року — крижаний півень. А ще є крижаний трон і крижана гірка для найвідчайдушніших.

Сферичний кінотеатр "Телепорт 360"

З 14 січня у програмі сферичного кінотеатру ВДНГ стрічка "Ми зірки" від британської студії NSC Creative. Переглянувши фільм, ви дізнаєтеся, як життя на Землі поєднане з еволюцією космосу, та відслідкуєте шлях формування молекул від атомів водню до синтезу вуглецю.

Тюбінгові гірки

Тут можна покататися на тюбінгових санчатах навіть в ті дні, коли на вулиці ще не випав сніг. Спуск веселий і безпечний. Діють дві гірки — для дорослих і для дітей.

Смарт Робот Центр

Павільйон, в якому панує атмосфера майбутнього. Адже тут оселився цілий зоопарк роботів — великих і маленьких. А ще тут регулярно проводять шоу дронів і влаштовують диско роботів.

Шоу "Вартові мрій"

Унікальна різдвяна казка, що стала найпопулярнішим зимовим шоу країни. Танцювальні та акробатичні номери в поєднанні з 3D-технологіями дивують і вражають.

Контактний зоопарк

Тут можна обійняти єнота, погратися з лемурами і пухнастими кроликами, навіть з кенгуру. Для спілкування з тваринами вам не доведеться тягнутися через решітку, всіх звіряток можна гладити і фотографувати.

Гойдалковий парк

Це найбільший гойдалковий парк, де є гойдалки для гостей будь-якого віку. А у вихідні тут влаштовують справжні снігові бої за участю казкових героїв.

Sky-парк

Розвага для тих, хто хоче випробувати свою силу, сміливість і відчуття рівноваги та насолодитися швидкістю польоту і місцевими краєвидами з висоти крон дерев.

Вхід на територію парку ВДНГ вільний!