Всі. Свої
Фото: facebook.com/vsi.svoi

Цими вихідними, 24 та 25 вересня, відбудеться маркет "Осінні колекції" від Всі. Свої. На ньому зберуться понад 150 українських брендів, які представлять одяг, взуття та аксесуари, виготовлені у 2022 році.

На маркеті працюватимуть три поверхи з брендами категорії "Одягу, взуття та аксесуари". Там можна буде купити як речі з нових колекцій, так і щось з колекцій минулих сезонів зі знижками до 40%. Українські бренди представлять: футболки та піджаки, трикотажний та спортивний одяг, куртки, пальта і тренчі, светри та сукні, взуття та сумки, прикраси.

На маркеті також працюватиме фудкорт, де можна буде перекусити, випити каву чи прохолодні напої. Також тут розташується корнер благодійних ініціатив від проєктів "Ми однієї крові" та Keep Going, де можна буде придбати патріотичний мерч та задонатити на потреби українських виробників, що постраждали від війни.

В разі оголошення повітряної тривоги роботу маркету призупинять. Під час тривоги гостей попросять покинути локацію та перейти в найближче укриття. Інформацію про сховища поряд можна буде отримати від організаторів. Робота маркету відновиться після відбою тривоги.

Маркет "Осінні колекції" від Всі. Свої проходитиме на локації Всі. Свої на вулиці Десятинній, 12. Він працюватиме у суботу та неділю, з 10:00 до 20:00 години. Вхід вільний.

У парку "Співоче" відбудеться виставка хризантем: скільки коштує квиток