Все ж не постановка: дівчина з розбомбленого пологового народила дитину
Фото: Євген Малолєтка, Мстислав Чєрнов

Б'юті-блогерка Маріанна Підгурська, яка потрапила під авіаналіт у пологовому будинку Маріуполя, народила дитину, повідомляє Ольга Токарюк. 

Пологи прийняли там же, в Маріуполі. Вони відбулися 10 березня о 22:00. Маріанна народила дівчинку. Зараз із нею та донькою все добре, проте вони досі знаходяться у місті, в якому не припиняються обстріли та авіанальоти. Також Маріанна говорить, що у Маріуполі дуже холодно. Адже опалення там досі немає. 

Раніше ми писали про те, що окупанти здійснили авіаудар по пологовому будинку у Маріуполі. Тоді постраждали 17 цивільних людей. Серед них троє загинули, однією з жертв була дитина. Російська влада підтвердила, що атака на пологовий будинок була запланованою.Окупанти аргументували це тим, що там, мовляв, давно немає цивільних і полк "Азов" використовує це приміщення як свою базу. Фото Маріанни Підгурської росіяни назвали постановочними. За їх словами, їх зробили спеціально, щоб звинуватити РФ у воєнних злочинах. Після цього дівчина отримала хвилю хейту від росіян у своїх соцмережах.