У Київському зоопарку створили літню домівку для врятованих Нанду: фото, відео

У Київському зоопарку показали врятованих нанду, які вперше вийшли до оновленого літнього вольєра після тримісячної реабілітації.

У Київському зоопарку створили літню домівку для врятованих Нанду: фото, відео

Про це повідомили представники столичного зоопарку у Facebook.

Врятовані нанду вийшли до вольєра Київського зоопарку після реабілітації: фотоТрьох птахів вдалось евакуювати з території Сумщини. Після успішного лікування птахам необхідна соціалізація, тому киян запрошують подивитися на нанду у компанії гуанако наприкінці копитного ряду біля вольєра капібар.

Врятовані нанду вийшли до вольєра Київського зоопарку після реабілітації: фотоУ літньому вольєрі створили комфортні умови для безпечного перебування нелетючих птахів під час спеки та дощу. Зокрема, облаштували тіньовий навіс від сонця та негоди з солом’яними матрациками.

Врятовані нанду вийшли до вольєра Київського зоопарку після реабілітації: фотоУ Київському зоопарку створили літню домівку для врятованих Нанду: фото, відеоТакож для імітації природних умов встановили кам'янисту гряду з водоспадом, дерев'яні колоди та декоративний ставок з піском.

У Київському зоопарку створили літню домівку для врятованих Нанду: фото, відео"Ці південноамериканські мешканці полюбляють приймати піщані та водяні ванни. Тож ставок із піщаним насипом — прекрасне доповнення для їхнього комфортного життя", — підкреслили зооробітники.

Влітку Київський зоопарк працює в понеділок з 12:00 до 17:00, у вівторок, середу, четвер, п'ятницю, субота та неділю з 10:00 до 17:00. Перебування на території дозволено до 18:30. Вартість квитка: 220 грн (дорослий), 130 грн (дитячий).

Раніше ми писали, що врятована капібара Тоха після лікування вийшов у відкритий природний вольєр. 

Працюєш з психологом і спілкуєшся з тваринами. Як проходить каністерапія — реабілітація за допомогою собак