Внаслідок ракетного удару в Одесі загинула 13-річна дитина (доповнено)
Фото ілюстративне: EPA

Ввечері 2 травня російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Одесі. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені, серед загиблих — 13-річна дитина.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. 

"Поки загисники Одеси 2014-року знищують окупантів на фронті, то путін вирішив мститися одеським дітям і біженцям зі сходу нашої держави. Попередньо підтверджено інформацію про загиблих та поранених людей. Є певна інформація, що серед загиблих, на жаль, є дитина 13 років. Більш детально будемо розповідати пізніше, тому що ще проходить рятувальна операція", — зазначив він.

Доповнення

Керівниця пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк повідомила, що у будівлі, в яку влучила ракета, було п'ятеро людей. Внаслідок удару загинув 15-річний хлопець, неповнолітня дівчина потрапила до лікарні. Ще з трьома людьми працюють психологи. 

Водночас секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив, що внаслідок ворожої атаки на Одесу постраждала будівля церкви московського патріархату. 

"Те, що стосується церкви московського патріархату, то в них знесло дах після атаки рашистів. На превеликий жаль, ми маємо загиблих та поранених після цієї атаки. Це, мабуть, помста за 2 травня", — заявив Данілов. 

Раніше ми писали про те, що ввечері 2 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі

Спротив російській окупації, день 68