Вистава "Мавка.Шоу", малювання рун й подарунки: ТРЦ Gulliver запрошує на відкриття літньої тераси

У п'ятницю, 28 квітня о 19:00 у торгово-розважальному центрі Gulliver вперше безплатно покажуть номери з нової театралізованої вистави "Мавка.Шоу" — від творців "Вартові Мрій" та "Winterra".

У п'ятницю, 28 квітня о 19:00 у торгово-розважальному центрі Gulliver вперше безплатно покажуть номери з нової театралізованої вистави "Мавка.Шоу" 

Перформанс присвячено відкриттю тераси 5-го поверху ТРЦ та прем’єри шоу у Києві 12 травня. Вхід для всіх вільний.

28 квітня у ТРЦ Gulliver на відкритті літньої тераси вперше покажуть номери з нової театралізованої вистави "Мавка.Шоу"Хореографічна вистава "Мавка.Шоу" створена за мотивами найкасовішого за часів незалежності України українського мультиплікаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". У перформансі поєднано сучасну хореографію, акробатичні номери, автентичні костюми та вже знайомі для кожного образи.

Вистава "Мавка.Шоу""Ми впевнені, що "Мавка.Шоу" – це чудова можливість провести час всією сім'єю, адже все, що відбувається на сцені, не залишить байдужими ні дітей, ні підлітків, ні батьків. Ми робимо справді унікальний продукт – шоу з яскравими декораціями та цікавими сценічними рішеннями, яке можна буде показати на будь-якій сцені нашої країни та поза її межами", — наголосив CEO StageShow Company Наталія Гончар.

Вистава "Мавка.Шоу"

28 квітня, окрім можливості побачити Мавку та інших лісових мешканців, на глядачів чекатимуть справжні номери з нової вистави, фото з акторами в тематичних фотозонах, а також розіграші від партнерів.

Для гостей, що завітають на подію в образах Мавки, організатори підготували особливі подарунки. "Відкриття нашої тераси буде по-справжньому казковим: Мавка, лісові герої, неймовірні костюми та сучасна хореографія. Запрошуємо всіх наповнитися теплим весняним настроєм та першими побачити нове театралізоване шоу", – коментує директорка з маркетингу ТРЦ Катерина Жураківська.

Подія відбудеться на терасі 5-го поверху ТРЦ Gulliver за адресою: Спортивна площа, 1А.

Для безпеки відвідувачів на території комплексу передбачено укриття, що знаходиться на паркінгу Р-1 ТРЦ.

Раніше ми писали, що анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" став новим рекордсменом українського прокату.

У ТРЦ Gulliver відкрився інтерактивний музей наук з безкоштовним входом