Вілл Сміт зіграє раба у новому фільмі "Емансипація": прем'єра тизера

У мережі з'явився перший тизер драми "Емансипація" з американським актором Віллом Смітом у головній ролі. 

Цього разу він перевтілився в невільника, який в умовах Громадянської війни в Америці втікає від жорстоких наглядачів та прагне відшукати рідних. 

Сценарій створено на основі реальної історії, про яку світ дізнався в 1863 році із публікації в журналі Harper’s Weekly. На його сторінках розмістили фото темношкірих рабів, серед яких була спотворена постійними побоями спина чоловіка на імʼя Пітер. 

Зрежисував картину Антуан Фукуа, відомий за трилерами "Тренувальний день" та "Винний". Сценаристом виступив Білл Коллаж ("Кредо вбивці").

В інтервʼю Deadline Фукуа розповів, що "Емансипація" — найважчий фільм у його режисерській карʼєрі. Зйомки постійно доводилось переривати через епідемію COVID-19 та погані погодні умови. У 2021 році ураган Іда зруйнував відібрані ним локації й житло деяких членів знімальної групи. 

Світова премʼєра стрічки відбудеться 2 грудня.

Нагадаємо, актор Райан Рейнольдс, який зіграв головну роль в супергеройській комедії "Дедпул", у своєму відеозверненні повідомив, що Г’ю Джекман приєднається до акторського складу у триквелі фільму. 

Це десять фільмів жовтня