Війська рф обстріляли Дніпропетровщину та Чернігівщину: є загиблі
Фото: facebook.com/Chaus.Viacheslav

В ніч на 12 травня російські окупаційні війська обстріляли населені пункті в Чернігівській та Дніпропетровській областях. Внаслідок обстрілів загинули люди.

Так, на Чернігівщині окупанти вночі завдали декілька авіаударів по об'єктам критичної інфраструктури в місті Новгород-Сіверський. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса

Він уточнив, що під удар ворога потрапили місцеві школи. Також пошкоджені інші адміністративні будівлі та приватні будинки. Є загиблі та поранені, проте їхню кількість Чаус не уточнив. Зараз на місці події працюють рятувальники та медики.

Росіяни обстріляли Новгород-Сіверський

Росіяни обстріляли Новгород-Сіверський

А під ранок на Дніпропетровщині росіяни знову обстріляли з Ураганів Зеленодольську громаду. Удари прийшлися по селищу Велика Костромка та місту Зеленодольськ. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

За її словами, ворог почав обстріли саме тоді, коли місцеві мешканці йшли на роботу. В результаті атаки загинула одна людина, а ще одна була поранена. Також було зруйновано об'єкт енергетичної інфраструктури.

Спротив російській окупації, день 78