Вийшов документальний фільм про цивільних, які стали військовими

Вийшла перша документальна стрічка власного виробництва Megogo — "Воїни".

Фільм розповідає історії цивільних, які з початком повномасштабної війни пішли на фронт та служать у гарячих точках. Картина складається із шести частин, кожна з яких присвячена окремому військовому.

Знімали стрічку на Харківщині, Херсонщині та Донеччині. Зокрема, знімальна група побувала й у Бахмуті, аби зафільмувати бійців на позиціях.

"Завдання циклу "Воїни" — розказати історії захисників, завдяки яким ми можемо сьогодні жити й працювати. На наших очах пишеться історія України, і ми хочемо закарбувати та показати долі хоча б небагатьох з тих, хто цю історію творить. MEGOGO має мету, щоб якомога більше українців змогли подивитися фільм, а наші воїни відчули необхідну їм підтримку, енергію захоплення і вдячності", — розповідає керівниця департаменту контенту компанії Марія Панченко.

Головні герої фільму  — художник-постановник Денис Власенко, шоумен Коля Сєрга, підприємець Олександр Гуц, стоматолог Андрій Турків, айтішник з позивним "Армор". Усі вони стали на захист Батьківщини.

Наразі доступна перша частина фільму. Подивитися її можна за цим посиланням. Інші частини виходитимуть по одній щотижня

Нагадаємо, 12 квітня в кінотеатрі "Жовтень" відбудеться прем’єра документальної стрічки "Нескорені. Українські партизани" про тих, хто протистоїть ворогу на тимчасово окупованих територіях.