Вихованці зруйнованого спорткомплексу Локомотив відновили тренування: фото

Вихованці спортивного комплексу "Локомотив", який був зруйнований 23 січня від влучання уламка ракети, відновили тренування на новій локації.

Про це повідомили представники "Укрзалізниці".

Вихованці зруйнованого спорткомплексу Локомотив відновили тренування у КиєвіЮних спортсменів прихистив Київський національний університет будівництва та архітектури, який знаходиться у Солом'янському районі.

Вихованці зруйнованого спорткомплексу Локомотив відновили тренування у КиєвіНа перше тренування після руйнування до футболістів завітали голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко, голова наглядової ради товариства Хафер Гепард та інші посадовці.

Вихованці зруйнованого спорткомплексу Локомотив відновили тренування у Києві"Можна зруйнувати будівлю, але не віру в майбутнє та перемогу. Ми обовʼязково відбудуємо наш "Локомотив", адже це частина нашої історії,  соціальна місія та інвестиція в наше майбутнє – у дітей", — наголосив Лященко.

Вихованці зруйнованого спорткомплексу Локомотив відновили тренування у КиєвіСпорткомплекс "Локомотив" планують відбудувати на кошти компанії та інвесторів. Зазначається, що юні футболісти зможуть продовжити тренування на рідному полі після обстеження стадіону.

Нагадаємо, що будівля спортивного комплексу "Локомотив" зазнала значних пошкоджень після масованого обстрілу Києва.

Ракетний обстріл Києва 23 січня: що відомо про наслідки атаки