Відновлення Київщини: результати перевірки відбудови багатоповерхівок в області

У Київській області продовжують відновлювати житлові багатоповерхові будинки, що були пошкоджені внаслідок російської військової агресії. 

У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4. У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4Про це повідомиляє Київська обласна військова адміністрація.

До виїзної перевірки долучили представників Департаменту регіонального розвитку, підрядника та представників Програми розвитку ООН, що здійснює незалежний технічний нагляд. У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4Капремонт будинку на Проскурівській, 11 на фінальному етапі — вже завершили зовнішні роботи з утеплення та оздоблення фасадів, вставили вікна, двері, облаштували місця загального користування. 

Наразі підрядник завершує облаштування квартир та ремонт укриття, яке розташоване в будинку. У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4Під час перевірки виявили незначні зауваження, які підрядник зобовʼязався виправити в короткі терміни. Зокрема, мова йде про дотримання вимог безбарʼєрності та доступності. 

На 5-ти поверхівці за адресою Проскурівська, 4 роботи ще тривають — будівельники завершують облаштування фасаду та покрівлі, продовжують працювати над ремонтом пошкоджених квартир та облаштовувати місця загального користування. 

Під час зустрічі обговорили проблематику щодо відновлення пошкоджених тепло- та електрокомунікацій, проведення ремонтів квартир. У Гостомелі перевірили хід відбудови двох багатоповерхівок на вулиці Проскурівській, 11 та Проскурівській, 4Ці два будинки відновлюють коштом UNITED24. Всі зауваження підрядники мають усунути в короткий термін. 

Раніше “Наш Київ” писав, скільки заявок на відбудову житла подали жителі Київщини.

На Київщині відбудовують житловий будинок, пошкоджений на початку повномасштабної війни: фото