Відкриття оновленого бутика SOVA в ТРЦ DREAM з fashion-стилісткою Ольгою Instyle

16 лютого бренд SOVA чекає на вас в оновленому бутику у київському ТРЦ DREAM для ювелірного шопінгу із запрошеною стилісткою Ольгою Instyle.

З 17.00 до 20.00 Ольга даватиме поради щодо вибору ідеального ювелірного образу для себе, ви зможете приміряти прикраси з нової колекції RUBY від SOVA, зробити спільні фото та поспілкуватися.

16 лютого бренд SOVA чекає на вас в оновленому бутику у київському ТРЦ DREAM для ювелірного шопінгу із запрошеною стилісткою Ольгою Instyle.Приємним сюрпризом для перших трьох клієнтів вечора стануть подарункові сертифікати на суму 1000 гривень від ювелірного дому SOVA.

До Дня закоханих ювелірний дім SOVA презентував першу колекцію присвячену рубінам, які стали символом найціннішого почуття кохання. Ви можете допомогти своєму коханому обрати для вас подарунок з нової колекції RUBY вже цієї п’ятниці під час вечірнього шопінгу.

Відтепер інтер’єр бутика SOVA в ТРЦ DREAM відповідає новій концепції бренду з ідеальними умовами для ювелірного шопінгу. З нагоди відкриття оновленого бутика SOVA всіх гостей пригощатимуть ігристими напоями та полуницею в шоколаді.

Чекаємо на вас 16 лютого о 17:00 в ТРЦ DREAM.

RUBY: ювелірний дім SOVA презентував першу колекцію присвячену рубінам