Відбудова Київщини: як відновлюють багатоповерхівки у Василькові

У Василькові триває відбудова двох багатоповерхівок, пошкоджених російськими військами.

Про хід відновлення розповіли у Київській ОВА.

Перший об’єкт — десятиповерхівка на просп. Київський шлях, 52. Будинок на 120 квартир, тут мешкали понад 200 людей.Відбудова Київщини: як відновлюють багатоповерхівки у ВасильковіВідбудову почали восени 2023 року. Наразі виконали 80% робіт:

  • утеплили горища та стіни;
  • замінили вікна в 3-ох під’їздах;
  • пошпаклювали 1-ий під'їзд. 

Відбудова Київщини: як відновлюють багатоповерхівки у ВасильковіРоботи тривають — утеплюють лоджії, цоколь, шпаклюють ще 2 під’їзди.Відбудова Київщини: як відновлюють багатоповерхівки у ВасильковіДругий об’єкт — п’ятиповерхівка на просп. Київський шлях, 46. Капітально ремонтують будинок на 60 квартир, в якому до війни мешкали 120 людей.Відбудова Київщини: як відновлюють багатоповерхівки у ВасильковіВідновлення розпочали восени 2023 року. Роботи також виконали на 80%: 

  • підсилили стіни;
  • замінили перегородки;
  • відремонтували балкони. 

Також замінили вікна та двері, завершили оздоблення двох під'їздів, утеплили горище, відремонтували покрівлю. Наразі завершують утеплення фасаду, цоколя, оздоблення ще 2-ох під’їздів та ремонт у низці квартир.Відбудова Київщини: як відновлюють багатоповерхівки у ВасильковіОбидва будинки планують ввести в експлуатацію вже восени 2024-го.

“Наш Київ” також писав, що в Ірпені триває реконструкція дитячого садка “Веснянка”.

Розкрадання грошей на будівництві Подільського мосту: яких збитків завдали