Вибухи у Києві 30 червня: на Оболоні уламки ракети впали на житловий будинок

Ввечері, 30 червня, у Києві пролунали вибухи. Під час ракетного обстрілу уламки російської ракети впали на багатоповерховий будинок в Оболонському районі, сталась пожежа на 8 та 9 поверхах.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

За попередніми даними, російські війська, ймовірно запустили крилаті ракети. Сили ППО збили ворожу ціль в Вишгородському районі, проте уламки впали у Києві на багатоповерхівку.

Вибухи у Києві 30 червня: на Оболоні уламки ракети впали на житловий будинокУ КМВА зазначили, що там сталося загоряння балкона на одному з поверхів. Наразі інформація щодо постраждалих уточнюється. За словами Кличка, звернень від потерпілих з будинку, куди влучили уламки, наразі немає.

На місці працюють усі оперативні служби, на місці чергують медики.

UPD 20:25

За оновленої інформацією, у двох жінок зафіксували гостру реакцію на стрес, їм надали допомогу на місці. У 14 поверховому будинку виявлена часткова руйнація балконів на двох поверхах. Також є  загроза руйнації балкона ще на одному з поверхів. Наразі пожежу локалізували. Рятувальники продовжують перевіряти квартири.

UPD 20:45

З будинку в Оболонському районі евакуювали 10 мешканців, літню жінку госпіталізували, іншим надають допомогу на місці. Серед інших потерпілих — 5 жінок з гострою реакцією на стрес.

Оновлюється

Дощі та спека до +35: якою буде погода у Києві наступного тижня