Великдень 2022: де дивитися онлайн-трансляцію богослужінь у Києві
Фото: facebook.com/epifaniy

Цьогоріч християни в Україні відзначають Великдень в умовах воєнного стану. Зокрема, через дію комендантської години вірян закликають не ходити у храми, а долучатися до пасхальних богослужінь онлайн. 

Розповідаємо, де дивитися онлайн-трансляцію великодніх богослужінь у Києві. 

Трансляція богослужінь Православної церкви України

У ніч на 24 квітня Православна церква України проведе богослужіння у Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві. Дійство триватиме з 23:30 23 квітня до 3:00 24 квітня. Трансляцію богослужіння ПЦУ на Великдень можна буде подивитися онлайн в ефірі загальнонаціонального марафону — його можна знайти у телевізорі або на YouTube-канала українських телеканалів. Також трансляцію можна буде подивитися на YouTube-каналі "UA: Культура". 

Окрім того, онлайн-трансляцію великодніх богослужінь показуватимуть на сторінках Православної церкви України: 

Трансляція богослужінь Української Греко-Католицької Церкви

Вранці 24 квітня УГКЦ розпочне великоднє богослужіння із Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві. Його транслюватимуть в ефірі загальнонаціонального марафону, а також на YouTube-каналі "UA: Культура" о 7:30. 

А вже з 16:00 до 19:00 у Пітріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві відбудеться посвячення пасок. Онлайн-трансляцію можна буде подивитися на Facebook-сторінці собору. 

Євген Клопотенко виклав дуже простий рецепт паски на Великдень