В АТБ до ЄВРО-2024 можна зібрати епічну колекцію карток з футболістами збірної України

Цієї весни збірна України з футболу у вирішальному відбірному матчі в польському Вроцлаві виборола право брати участь у фінальній частині чемпіонату Європи 2024 року. Наші гравці на характері переграли збірну Ісландії, та вкотре довели, що мають сталеву волю до перемоги. Це вже четвертий поспіль вихід збірної України на Євро.

Як дійсно патріотичний бізнес, АТБ долучає мільйони власних клієнтів до підтримки команди та єднає навколо міжнародного футбольного свята численних українських уболівальників. Разом  з компаніями «WhiteBIT», NTI Loyalty та Українською асоціацією футболу (УАФ) АТБ розпочинає безпрецедентну за масштабами промоакцію «Підтримуй збірну 2024. Збирай повну команду». Стартує вона 5 червня та триватиме один місяць, протягом якого в кожному з понад 1200 магазинів найбільшої вітчизняної торговельної мережі АТБ, в усіх куточках країни можна буде отримати колекційні сашети-картки з футболістами збірної України 2024.

В АТБ нова акція: до ЄВРО-2024 можна зібрати епічну колекцію карток з футболістами збірної України

Повна епічна колекція футбольної команди складається із 28 лімітованих карток. Для зручності зберігання карток передбачено спеціальний альбом-колектор «Збірна 2024». Кожна колекційна карта має унікальний QR-код, який можна відсканувати камерою власного смартфона та додати її в диджитал-колекцію у мобільному додатку АТБ.

Володарі колекційних карток також мають можливість виграти солідний бонус від партнера проєкту «WhiteBIT».  Збираючи картки та накопичуючи спеціальні бали «Удачі», можна позмагатися за призи. В АТБ кажуть, що проєкт виходить далеко за межі спорту, розваг чи колекціонування:

«На нашу думку, це найкращий спосіб об’єднати вболівальників навколо підтримки збірної. Це не лише про колекціонування. Це про підтримку наших футболістів. Це про об’єднання вболівальників навколо спільної мети. Це про залучення дітей і дорослих до спорту. Це про те, щоб пишатись своєю країною... Ми сприймаємо себе не тільки найбільшим у країні ритейлером, а й найбільшою комунікаційною платформою, компанією, яка здатна донести певну ідею до найбільшої кількості споживачів в Україні. Це дає нам змогу  реалізовувати масштабні проєкти у сфері благодійності, видавництва, освіти та культури, а тепер і спорту».

Право придбати колекційні картки зі знижкою 70 % отримати просто – зробити покупки в мережі на певну суму, або придбати продукцію власних торгових марок АТБ (ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», ТМ «Своя лінія», ТМ «Розумний вибір»), чи товари партнерів,  які позначено спеціальними цінниками. 

Додаткову колекційну картку можна отримати при оплаті покупок кобрендовою платіжною картою АТБ від банків партнерів («Райффайзен Банк», «Monobank», «А-Банк», «Ощадбанк», «ЕкоБанк», «Sense Bank»). Згідно з умовами акції, учасники мають можливість придбати необмежену кількість акційних товарів.

З повним переліком умов акції «Підтримуй збірну 2024. Збирай повну команду» можна ознайомитись на офіційному сайті АТБ або на офіційних сторінках у соцмережах.

Вболіваймо за нашу збірну, єднаймось заради перемоги та збираймо епічну футбольну колекцію до ЄВРО-2024 з АТБ.

Міцність, довговічність та екологічна безпека — головні переваги інноваційної тари "АТБ"