В ЖК «Причал 8» влаштували зимове свято та почали облаштовувати набережну

На території житлового комплексу «Причал 8» 30 січня влаштували зимове свято з нагоди старту облаштування набережної, що входить до складу комплексу. Компанія «Інтергал-Буд» запросила на святкування тих, хто вже придбав житло в комплексі, та тих, хто тільки планує це зробити.

Святковий настрій зимового пікніка забезпечували смачні закуски та конкурси з призами від ведучого. Поки одні гості знайомилися та обговорювали плани на майбутнє у своїх нових оселях, інші взяли участь у квесті «Таємниці набережної». За гарний настрій найменших гостей відповідали аніматори у костюмах мультгероїв — діти бавились у сніжки, запускала повітряні кульки та грали в ігри.

Однією з особливостей «Причалу 8» є його розташування — комплекс знаходиться біля водойми, тож матиме облаштовану набережну й власний пляж. Мешканці зможуть милуватися природою, прогулюватись алеями, відпочивати в альтанках та займатися спортом на спеціально облаштованих майданчиках, або ж засмагати на власному пляжі у теплу пору.

Наталія Збаранська, бренд-менеджерка ЖК «Причал 8»
Житловий комплекс "Причал 8" — це по-справжньому тиха гавань, в якій, я впевнена, нашим мешканцям вдасться облаштувати спокійне й комфортне життя. Тут буде цікаво і зручно всім — і сім’ям з дітьми, і молодим людям, і людям старшого віку. Власний пляж на березі озера з облаштованою набережною, вишукані архітектурні лінії будинків, артоб’єкти на території — все це до послуг жителів комплексу і, головне, не виїжджаючи за межі столиці. На території комплексу побудують два будинки, в яких розмістяться 1029 квартири. Для автовласників будують підземний паркінг. На перших поверхах будинків, де розмістяться комерційні приміщення, працюватимуть кафе, магазини, аптеки, салони краси та інше. Що стосується облаштування набережної, то ми презентували лише першу її частину. Попереду ще багато роботи, адже в нас є плани та ідеї, які ми обов’язково втілимо в життя.

Неподалік від комплексу «Причал 8» знаходиться Дніпровська набережна та Дарницький міст — важливі транспортні артерії міста, якими можна швидко дістатися у будь-який район Києва. На власному авто до центру столиці їхати всього 15 хвилин. А приблизно за 10 хвилин на громадському транспорті можна дістатися станцій метро «Лівобережна», «Дарниця» та «Позняки».

Ще одна популярна серед майбутніх мешканців опція комплексу — квартири з ремонтом від забудовника. Дизайнерський ремонт можуть зробити в одному з трьох варіантів: мінімалізм, сучасна класика або скандинавський, Переглянути їх можна у шоу-румі, що знаходиться на третьому поверсі першого будинку.

Записатися на перегляд квартир з ремонтом у ЖК «Причал 8» можна у відділі продажів за телефоном або під час консультації. Графік переглядів: вівторок — о 13:00, субота — о 12:00 та 14:00, неділя — о 13:00.

Більше інформації можна отримати у відділі продажів за адресою: вул. Канальна, 8 або за телефоном (044) 232-93-17.