В “Українському Домі” відкривається нова книгарня: подробиці

Сьогодні, 15 грудня, о 17:00 у Національному центрі “Український Дім” відбудеться відкриття книгарні “Фундамент”.

Про це повідомляють на сторінці центру.15 грудня в Національному центрі “Український Дім” відбудеться відкриття книгарні “Фундамент”Книгарня пропонує великий вибір книг про мистецтво, фотоальбомів, посібників, досліджень українських і зарубіжних митців, артбуків, книжок для дітей та колекційних наборів листівок.

Також, в асортименті є роботи видавництв CANactions, “Родовід”, ArtHuss, Ist Publishing, Projector Institute, “Довженко-Центру”, Stedley Art Foundation та інших.15 грудня в Національному центрі “Український Дім” відбудеться відкриття книгарні “Фундамент”Крім того, в продажу доступні мерч "Українського дому" з виставок і товари для дому: постери, вініл, свічки й авторську кераміку.

На меті книгарні — стати культурним осередком для поціновувачів мистецтва, місцем натхнення й творчих зустрічей. У закладі проводитимуть тематичні заходи, програми до подій "Українського дому", а також зустрічі з авторами й кураторами, майстер-класи. 

Графік роботи: книгарня працює з вівторка до неділі з 11:00 до 19:00. 15 грудня в Національному центрі “Український Дім” відбудеться відкриття книгарні “Фундамент”“Наш Київ” раніше писав, що в січні 2024 року на Хрещатику відкриють книгарню-кав’ярню “Сенс”.

Це 10 кафе-книгарень Києва, які варто відвідати